Boeken bestellen 2 - Fotogroep 't Kasteel

Fotogroep 't Kasteel
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boeken bestellen 2

Leden > Bibliotheek
Extreme Belichting

Extreme Belichting

Door de groeiende populariteit van automatische instellingen op digitale camera's begint en eindigt de belichting voor veel fotografen bij f/8 en 1/125 seconde. Op zich is hier niets verkeerds aan, tot deze combinatie vanzelfsprekend en misschien zelfs saai begint te worden. Daarnaast haal je ook lang niet alle creatieve mogelijkheden uit je camera.


Dit boek gaat over het leren loslaten van de automatische instellingen. Aan de hand van talloze schitterende foto's geeft EXTREME BELICHTING IN DIGITALE FOTOGRAFIE inspirerende voorbeelden hoe je creatiever kunt fotograferen. Beschreven wordt hoe je 'verborgen' beeldeffecten en lastige onderwerpen kunt vastleggen wanneer de automatische modus van de camera je in de steek laat.
Of het nu gaat om het verlengen van de sluitertijd (voor het vastleggen van schitterende sterrensporen) of het gebruiken van de grote diafragma's van handmatige lenzen, dit boek behandelt de basisconcepten van de fotografie op een vernieuwende en inspirerende wijze.

Toevoegen
Oog voor beeld

Oog voor beeld

Naast enkele favoriete beelden bevat dit boek vooral foto’s waar ik een woordje meer kan over zeggen om jullie verder op weg te helpen in de wereld van de natuurfotografie. Dit woordje meer kan een bepaalde visie zijn, een tip, een techniek of iets compleet anders. Soms zeer beknopt, een andere keer wat uitgebreider.

Hiermee wil ik jullie motiveren en bovenal inspireren tot het maken van beelden die voor je eigen portfolio een meerwaarde kunnen betekenen.

Jeffrey Van Daele

Toevoegen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu